Paste fainoase in sos de rosii

Un sos lejer si parfumat, foarte ieftin si plin de vitamine:

– o ceapa tocata se caleste in ulei

– se toaca si se adauga doi catei de usturoi

– se adauga rosiile din soiul mic, foarte bine coapte. Eu nu le dezpielitez pentru ca, fiind rosii mici, pielea lor este foarte fina si nu ma deranjeaza la mancat

– se urmareste cum rosiile lasa lichid si, apoi, lichidul, se evapora putin

– cand sosul ajunge la consistenta dorita se adauga sare si piper, plus o mana buna de ierburi aromatice tocate

Pastele se fierb in apa sarata si se amesteca in sos.

Avand multe rosii mici care amenintau sa se strice, am facut mult sos si, o mare parte, l-am congelat pentru cand voi avea musafiri la masa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s