Plan alimentar

Buget: EUR 50,00

Stil: post intermitent 16:8

Mic dejun – zero

Supa: de varza si supa-crema de dovlecel

Paine: din faina integrala, cu curcuma

11755797_10204381777688570_6394244041567362929_n

De baut: apa aromatizata cu menta si fructe

Gustari: pepene rosu, piersici, mure

Salate: de varza, de rosii, de castraveti

Dulce: budinca

Feluri principale:

Luni: Dovlecei si ceapa la gril cu couscous si conserva de ton

Marti: Oua fierte cu ton din conserva si dovlecei de luni

Miercuri: Tocana de cartofi cu patrunjel

Joi: Orez cu fructe de mare si gusa porumbelului

Vineri: Galuste de sfecla rosie cu ulei de masline si patrunjel

Sambata: Macaroane cu sos de rosii si busuioc / Hrana rece

Duminica: Varza calita cu sunca afumata / Hrana rece

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s