Couscous cu legume si carne la gratar

Reteta asta o fac ori de cate ori am resturi de legume si de carne la gratar. A doua zi, le tai in bucatele si le incalzesc in 2 linguri de ulei. Adaug frunze de patrunjel tocate si – pentru doua portii – 100 g couscous, amestec si oparesc totul cu 160 ml apa clocotinda. Pun capacul si astept cateva minute. Cand couscousul a absorbit toata apa mai sarez si adaug piper, trec furculita prin couscous pentru a-l afana si il pun pe masa alaturi de cate o portie mare de salata.

Rapid, ieftin, reciclos si sanatos (ok, mai sanatos decat McDonald’s in orice caz!) ❤

11692755_10204342670990927_6509019282658402167_n

Anunțuri

Un gând despre &8222;Couscous cu legume si carne la gratar&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s