O reteta GENIALA pe care o fac deja a doua oara. De ce e geniala? Pentru ca are la baza doar 2 ingrediente.
Parca va aud: CE???? Doar doua?
Da: mamaliga (resturi) si faina (integrala, adevarata si originala, din Romania, in cazul meu)
Reteta originala o puteti admira AICI.
Acuma sa va povestesc ce am facut eu.
Am luat resturile de mamaliga din frigider. Le-am zdrobit un pic cu degetele si am adaugat faina integrala tot framantand pana am obtinut un aluat compact ce l-am lasat cam o jumatate de ceas sa se odihneasca. La framantat am adaugat si 3 linguri de cimbru uscat. Iubesc cimbrul
Apoi am impartit aluatul in bucati si le-am intins cu sucitorul. Le-am copt pe plita de fonta.
Sunt fantastice!
Intr-una am pus niste onleta cu ceapa plata (am primit o portie de la prietena mea care o face FANTASTICA!) si niste rosii mici.
Bun bun bun si mega-ieftin! 🙂 ❤
Chiar geniala, nu stiam de ea, asa ca eu incalzeam mamaliga cu apa pusa la fiert.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
suna.. gustos 🙂
incercam
ApreciazăApreciază
pofta buna 🙂
ApreciazăApreciază
am un rest de mamaliga, asteptam insa matza de exterior sa treaca prin gradina sa i-o dau 🙂 insa cred ea va manca mancarea ei obisnuita si o sa fol mamaliga in seara asta sa fac si eu reteta ta
ApreciazăApreciat de 1 persoană
eu mamaliga ramasa o taiam felii si frigeam pe gratar putin sa faca oleaca de coaja.
ApreciazăApreciază
La fel si eu ca Arakelian ! Mai fac jumari de oua si pun in ele mamaliga farimata cu furculita. O sa incerc si Piadine, m-ai facut curioasa !
ApreciazăApreciază
Din alea fac si eu si sunt tare bune 🙂
ApreciazăApreciază