Detalii

5 thoughts on “Detalii

    1. da, sunt infloriti si sunt in curtea noii case❤
      Ieri cineva care a venit in vizita a cules flori ca se le adauge la salata si sa faca un dulce: le trece prin oua cu faina, le frige si le pudreaza cu zahar.
      Eu imi iau cate un "ciorchine" si-l mananc asa crud, sub salcam.
      Sunt foarte inalti si va trebui sa taiem din ei pentru ca sunt sensibili, se pot rupe daca vine vreun vant mai puternic.

      Apreciat de 1 persoană

      1. in copilarie aveau bunicii perdea de salcami, si dosea casa de …vant. Taia periodic pe aia scorburosi, o data am avut o nevastuica acolo:) – desi eram ultima casa din sat, nu ni s-a rupt niciun salcam. Lemnul de salcam e f. dur, greu de prelucrat, nici de foc nu e usor de spart, dar preferat de unchiu’ sa faca butoaie de vin, pt ca nu are nicio aroma.

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s