Plan alimentar

Incep saptamana cu un aliment nou: frunzele de ridichi (grazie, Laura!🙂 ) pe care o sa le adaug intr-una din supele de saptamana asta.

Planul este alcatuit pentru o alimentatie fara lactate, cu consum redus de carne (carnea ca si condiment) si este structurat ca post intermitent (o fereastra de post de 16-24 de ore/zi).

Mic dejun – zero

Gustari: mere si nuci

De baut: ceaiuri si apa aromatizata cu lamaie si Waldmeister

Salate: de fenicul si morcovi / de salata verde cu ridichi si castravete

Supe: crema de legume cu frunze de ridichi / de linte

Paine: din faina integrala si de secara

Dulce: Prajitura cu morcovi

https://simplitaly.wordpress.com/2015/04/26/prajitura-cu-morcovi/

Feluri principale:

Luni: picnic cu cornuri integrale

Marti: varza murata calita (de duminica) sau numai supa

https://simplitaly.wordpress.com/2015/04/26/varza-murata-calita-cu-carne-si-cornuri-aburite/

Miercuri: Spaghetti integrale cu ton si broccoli

Joi: Mamaliga cu tocana de ciuperci

Las deocamdata deschis planul pentru zilele de 1-2-3 Mai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s