Motivele zilei

Azi sunt recunoscatoare vietii pentru:

– noul meu job care mi se potriveste foarte bine si ma face sa ma invat pe mine si sa-i invat pe altii

– suportul oferit de cineva drag, pe care l-am acceptat cu draga inima

– ca de doua zile ninge cu petale de cires si de visin ❤

Elena: „sunt recunoscatoare pentru blogul tau de unde am invatat atitea lucruri care mi-au schimbat viata. Acum maninc urzici cu drag si spor si practic postul 16.8 aproape zilnic, ba chiar am postit si cite o zi intreaga. Sarind peste micul dejun mi-am redus si cantitatea de lactate (aveam in meniu cacao cu piine cu unt)…bonusul e economia realizata” ❤

Daca doriti sa va jucati cu noi, cateva indicatii:

– motivul nu poate avea conotatii negative. Adica daca spun “Azi sunt recunoscatoare ca nu sunt moarta/bolnava etc” nu se accepta. Musai musai imbracat totul in cuvinte pozitive, pline de iubire: “Azi sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt in viata si sunt sanatoasa”.
– motivul musai sa fie in absolut. Adica: “Sunt recunoscatoare ca sunt cat de cat sanatoasa” nu se accepta! Fii explicita: “Sunt recunoscatoare pentru plamanii mei sanatosi”

Love, always,
Carmen

15 gânduri despre ”Motivele zilei

  1. nicoleta zice:

    Ma bucur pt tine, de faptul ca ai un job la care-ti face placere sa te duci !!! Ai mai mesterit ceva ??? Ce creme pt ten folosesti zi de zi ??? Ma gandesc ca cele cu untura sant cam grase pt vremea asta !!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. simplitaly zice:

    n-am mai facut demult cremele pe baza de untura de porc. M-am reprofilat pe cele cu vazelina si pe cele facute din ulei de masline si ceara de albine.
    Folosesc zilnic un protector solar, la recomandarea doctoritei. Mi-am luat unul cu factor mare de protectie, pentru copii. Candva trebuie sa citesc sa vad cum imi pot face eu asa ceva din ingrediente naturale. Si trebuie sa incep sa port sapca atunci cand ies in curte. Noah cam asa 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. nicoleta zice:

    Azi sunt recunoscatoare blogului tau, si faptului ca te-am cunoscut!!! Ma gandesc ca nu a fost o intamplare faptul ca pur si simplu cautand ceva pe google am gasit acest blog !!! Sau el m-a gasit pe mine !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu