Plan alimentar

Mic dejun: zero (post intermitent 16:8 sau 20:4)

Paine: din amestec de trei faini si paine alba (de la congelator)

Gustari: samburi de nuca

Salate: de fenicul si de castraveti murati

Supe: de broccoli, de sparanghel

Mese principale:

Azi (marti): Paste integrale cu sunca si sparanghel

Miercuri: Orez cu sparanghel si peste

Joi: Omleta cu sparanghel

Vineri: Galuste de cartofi si urzici (am facut data trecuta mai mult aluat si l-am congelat)

Sambata: Paste integrale cu urzici sau cu frunze de papadie

Duminica suntem invitati la o masa traditionala de Paste la prietenii nostri romani. Abia astept!❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s