Plan alimentar

Mic dejun – zero, vezi DE CE.

Restul meselor le organizez intr-un interval de 8 ore, obtinand astfel o fereastra de post de 16 ore (16:8) sau intr-un interval de 4 ore, rezultand o fereastra de post de 20 de ore (20:4).

O alta mentiune este faptul ca nu pregatesc nimic special pentru Paste. Suntem invitati duminica la masa la cineva, mesele de acasa vor continua sa fie de genul celor „normale”.

Pentru saptamana asta:

Paine: de secara si placinte goale

Salate: de fenicul cu varza si de salata verde

Gustari: mere si kiwi

Supe: guias satmarean din spate de pui dupa metoda de aici si supa-crema de legume

Feluri principale:

Azi: Paste cu urzici si umplutura de carnati

Joi: Orez cu lastari de hamei, sparanghel alb si petale de galbenele

Vineri: Erdäpfelgulasch (Guias de cartofi)

Sambata: Nocherli cu urzici si ulei condimentat

Duminica: in deplasare

4 thoughts on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s