Plan alimentar

Paine cu urzici, galbenele si seminte de dovleac si paine de secara

11075198_10203678621390102_4351457421050401181_nSupe: ciorba de legume si diverse leguminoase, supa de cartofi

Gustari: nuci si mere

Bauturi: apa aromatizata cu lamaie si ghimbir

Salate: de morcovi si de sparangheli fierti

Pentru facut sandviciuri: salata de vinete, sunca feliata

Feluri principale:

Luni: Gratare la tigaie cu varza rosie calita

10421619_10203678700032068_220418393665677583_n

Marti: Sandviciuri

Miercuri + Joi – Ragù cu macaroane si cu orez

Vineri: Mamaliga cu coaste

Sambata: Paste cu somon afumat

Duminica: Peste la cuptor cu garnitura risi bisi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s