Plan alimentar

Mic dejun zero

Salate: de varza rosie amestecata cu varza alba, castraveti murati

Supe: de cartofi cu tarhon, de rosii

Paine: cu drojdie naturala, Knäckebrot integrali de la Lidl

Gustari: mere si kiwi, cateva nuci

De baut: suc proaspat de portocale, apa aromatizata cu citrice si ceaiuri

Feluri principale (cina)

Luni: Pizza

Marti: Ragù cu paste fainoase (o parte din ragù o congelez)

Miercuri si Joi: Varza acra murata cu carne de porc

Vineri: Chiftele de legume cu salata nemteasca de cartofi

Sambata: Gnocchi de cartofi cu ragù facut marti (pranz) / Risotto cu ciuperci uscate (cina)

Duminica: Tocana de legume (de la congelator) / Resturi de la frigider sau hrana rece

One thought on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s