Dialoguri

El, Adolescent, intra si se aseaza.

Eu: „- Ce ma bucur ca esti aici, am nevoie de un sfat!”

A: „- De la mine? Sigur!”

Eu (incep sa brodez): „-Stii, cumnatul meu are un nepot de varsta ta (14 ani – aproape 15) si tot asa istet si creativ ca si tine, mi-e tare drag de el! ❤ Ei si recent, din greseala, am vazut o fotografie in care el fuma. Si acuma nu stiu ce sa fac si ce sa-i spun…"

A (imi face jocul): "- Pai depinde, fumeaza mult sau poate numai a incercat…?"

Eu: "- Nu stiu sigur dar nici una din situatii nu este ok pentru el. Si nu vreau in nici un caz sa vorbesc cu parintii lui INCA. Mai astept, sa vad daca se repeta, ce zici?

A: "- Pai da, mai bine asa decat sa-l certe parintii si sa-si piarda increderea in el …"

Eu (uitandu-ma in carte, in soapta, fara sa-l privesc): "- Stii ca nu e vorba de vreun nepot de-al cumnatului meu…! Am vazut o poza de-a ta pe Wazzup cu tigara in mana si fum in gura!"

A: "- Stiu Carmen si imi pare rau, eram stresat ca proful de mate mi-a spus ca nu sunt bun de nimic… am fumat sa ma calmez…"

Eu: "- E o minciuna ca fumul calmeaza. Stii ce calmeaza cu adevarat? Sportul! Tu esti atlet, nu ai nevoie de alte instrumente pentru a te calma. Apoi, vad ca iti place compania fetelor. Stii ca cei ce fumeaza in tinerete la 30 de ani nu mai pot avea erectie? Mergi sa vezi pe google!"

A: "- Ce?!"

urmeaza 30 minute discutie despre ce inseamna sa fumezi din punct de vedere al sanatatii, integritatii, finantelor si emotional. Nu stiu daca s-a mai atinge de tigari sau nu, dar stiu ca mi-am facut datoria fata de lume. Si el stie ca-l tin sub observatie hähähähähHhh (ras diabolic)

Un gând despre ”Dialoguri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s