Plan alimentar

Mic dejun 0

Paine: din faina alba, cu curcuma si urzici uscate

Salate: castraveti murati si sfecla rosie

Supe: Supa-crema de praz si usturoi, supa lucskos (cu lapte de orez, om vedea cum a fi…)

Gustari: portocale si mere

Pranz:

Luni: Fasole cu ton (congelator)

Marti: Macaroane cu sos de carnat proaspat, capere si rosii uscate

Miercuri: Varza calita cu o idee de carnat picant

Joi: Gnocchi de dovleac (am pus la congelat o parte din aluatul facut saptamana trecuta)

Vineri: Peste la cuptor cu cuscus si sparanghel (sparanghelul de la congelator)

Sambata: Curry cu naut si urzici (urzicile din congelator, nautul de pus la inmuiat si de fiert c-o zi inainte)

Duminica: Pulpe de pui la cuptor, cu cartofi cu rozmarin (carnea de la congelator)

Cina (in caz de foame): supa si resturi de la pranz sau sandvish

PS In caz ca v-ati saturat sa cititi „(de la congelator)” imi pare rau pentru voi dar daca-mi notez asa imi amintesc apoi sa scot c-o seara inainte alimentele de la congelator. Multam pentru intelegere si pentru rabdare🙂❤

3 thoughts on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s