Peste la cuptor cu garnitura de cuscus cu praz si sparanghel

Pestele il pun asa congelat cum este in tava de la cuptor unsa cu cateva linguri de ulei. Il presar cu sare aromatizata, piper si il bag la cuptor.

Intre timp calesc o bucata de praz si o bucatica de morcov tocate, in cateva linguri de ulei de masline, adaug sparanghelul congelat (este deja oparit si taiat in bucati), cand se incalzeste bine sparanghelul adaug un varf de cutit de sofran, un praf de ghimbir, 1 cana de cuscus si acopar cu 1 cana si jumatate de apa. Pun sare si las sa se faca la foc foarte mic.

Cand cuscusul a absorbit apa si pestele este facut (se intelege dupa aspect si miros) se mananca.

10406436_10203491160423695_4615861230185254874_n

3 thoughts on “Peste la cuptor cu garnitura de cuscus cu praz si sparanghel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s