Un alt motiv pentru care nu reusesti sa slabesti. Sau sa te lasi de fumat. Sau sa te apuci de sport. Sau sa-ti organizezi finantele. Sau toate la un loc.

Primul ti l-am scris AICI.

Un alt motiv ar fi acela ca trebuie sa intelegi ca pentru a ajunge de la A la B trebuie sa fii dispusa sa fii, pentru a vreme, INTRE A si B.

Sa ma explic?

De multe ori iei decizia de a te lasa de fumat de exemplu. Decizia o iei cand esti inca in pozitia A (fumator) si, o data decis ca vrei sa te lasi de fumat, cu ochii mintii te vezi deja in pozitia B, cea de nefumator. Stii cum e in A si cum vrei sa fie in B dar treci cu vederea ceea ce este intre cele doua: redus numarul de tigari probabil, citit literatura de specialitate, vorbit cu oameni care te inspira in sensul asta…

Sau decizi ca vrei sa slabesti. Decizia o iei in pozitia A si vrei iute iute sa ajungi in B. Dar drumul de la A la B este cel ce trebuie organizat cel mai bine. De cum parcurgi distanta dintre A si B depind multe, inclusiv daca o sa te stabilizezi in B sau o sa recazi in A. Si-o s-o iei de la capat.

Faci sport timp de-o saptamana pentru ca ai decis ca vrei sa lasi in urma pozitia A si te vezi deja cu saci-n caruta (in pozitia B): supla, nitel musculoasa si cu metabolismul schimbat. Intre A si B, in conditiile acestea, poate trece chiar si-un an de zile. Esti dispusa sa petreci un an din viata ta parcurgand acea distanta?

Saaau incepi sa-ti numeri banii (A) si te astepti sa fii curand de tot fara datorii si cu ceva bani pusi de-oparte (B).

Insa

pentru a ajunge de la A la B

trebuie sa fii dispusa sa petreci o perioada intre cele doua.

alab

3 gânduri despre ”Un alt motiv pentru care nu reusesti sa slabesti. Sau sa te lasi de fumat. Sau sa te apuci de sport. Sau sa-ti organizezi finantele. Sau toate la un loc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s