Vin cu usturoi

Curata organismul de paraziti si venele de grasime. Plus ca este usor de facut.

Ne trebuie

500 ml vin rosu
12 catei de usturoi

Cateii se zdrobesc usor si se pun in vin, se inchide borcanul si se lasa sa stea 2 saptamani la macerat. Apoi se filtreaza lichidul si se iau cate 2-3 linguri pe zi pe stomacul gol.

Usturoiul se poate macina si folosi la marinat carnea sau la sosuri.

Nu este recomandat copiilor si persoanelor suferinde de alcoolism.

vin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s