Ripped in 30 – sfarsitul nivelului III

Am terminat oficial nivelul III al programului Ripped in 30 de Jillian Michaels. Deocamdata nu ma simt in stare sa ma apuc de nivelul IV, ultimul, asa ca poate o sa mai fac 1-2 antrenamente de nivel III.

Unele concluzii:
– antrenamentul incepe foarte in forta, intre exercitii musai scuturate un pic picioarele altfel nu reausesc sa duc exercitiile la capat.

– repetitia celui de-al treilea exercitiu din primul circuit este omisa

– din punctul de vedere al formei fizice sunt foarte multumita de progresele ce le-am facut. Azi, de exemplu, am pedalat in ritm alert timp de o ora fara nici un fel de probleme.

– din punct de vedere al grasimii de pe burta insa incep sa ma simt frustrata. Sigur ca nu estetica este importanta ci sanatatea, insa tocmai de asta, ma roade un gand cum ca, dupa cinci-sase luni de antrenamente, postit de cate ori am avut prilejul si avut grija la ce si cum gatesc, ziceam ca tocmai de asta, ar trebui sa am mai putina grasime abdominala care, se stie, este periculoasa. Nu imi dau insa seama daca am motive reale de a fi dezamagita si nemultumita sau daca e „numai” glasul perfectionismului.

20141022_104532 (1)

6 gânduri despre ”Ripped in 30 – sfarsitul nivelului III

  1. iulia Be zice:

    Arati f. bine, felicitari!

    Ma gandesc ca ar trebui sa iei in considerare urmatorul aspect: ti-au luat cativa ani in care ai pus grasimea pe burtica, ma gandesc ca doar in 6 luni nu e realist sa te gandesti sa ai pachetele, peste inca 6 lucrurile vor sta categoric altfel. So keep going with the hard work. Insa e bine ca esti nemultumita 😀 , asta te va determina sa continui cu antrenamentele…
    Ganduri bune din Be iti trimit

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s