ReFaMa – Citeste printre riduri

Nu, n-am mancat o litera, vorbesc de riduri. Cele de pe fata, de pe decolteu. Sunt urate? De ce? Pentru ca inseamna ca imbatranesc?

„Ce batrana esti!” – este de fapt un compliment.

Nu toti oamenii au parte de privilegiul de a imbatrani.

Pana la urma e vorba doar de a accepta o certitudine: ca timpul trece si noi imbatranim.

Sigur ca putem sa ne facem injectii, operatii estetice, sa ne intindem pielea prin mijloace chimice, ca sa aratam mai tinere. De ce sa aratam mai tinere decat suntem? Si, mai ales, CUI sa aratam ca suntem mai tinere?

De ce e tineretea frumoasa si batranestea urata?

Pentru ca in urma cu 2-3 generatii a fi batran insemna a nu mai putea presta munca fizica importanta in agricultura poate? Sau pentru ca, tot in urma cu cateva generatii, viata unei femei depindea de capacitatea ei de a gasi un sot?

Sa arat mai tanara decat sunt nu inseamna sa (ma) mint?

Fiecare faza din viata are functiunea ei.
In tinerete suntem. Suntem tineri, frumosi, in culmea capacitatii de reproducere si de productie.
La maturitate dam. Dam timpul nostru celor mai tineri si celor mai batrani decat noi. Ii acompaniem pentr-o bucata din drumul lor in viata.
La batranete avem si primim. Avem intelepciune, experienta, rabdare. Primim cate-o mana de ajutor de la cei mai tineri decat noi.

Iubesc cosmetica. Ne poate curata in profunzime tenul, ne poate rezolva unele probleme de sanatate ca de exemplu acneea… Tratamentele cosmetice au rolul de a ne face sa aratam cat se poate de bine pentru varsta pe care o avem.

Hai sa imbatranim frumos!

3 gânduri despre ”ReFaMa – Citeste printre riduri

  1. Geta zice:

    Ultimul răgnet este tratamentul facial cu vitamina C. Costă de te rupe dar merită, nu te supui niciunui risc cum e la operaţii estetice sau injecţii. Un tur de tratament este format din 5-6 şedinţe, esti frech de la prima sedinţă dar trebuie să aprofundezi, apoi te întreţii cu o sedinţă la 4-5 săptămini.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s