Ferfenita in 30 de zile – nivelul III

L-am inceput azi, este… interesant 🙂

Dar, mai bine redau aici comentariul Elenei cu privire la nivelul acesta, reprezinta 100% si parerea mea:

„Am facut azi nivelul 3 si nu mi s-a parut asa greu, desi mi-era frica , parca trecerea a fost mai usoara de la 2 la 3 decit de la 1 la 2(sa nu mai vorbesc de trecerea de la nimic la nivelul 1….aia a fost cea mai crunta). Multe lucruri mi se par chiar simple(in varianta Anita), sau poate e efectul bunei conditii fizice dobindite cu nivelurile anterioare. Cele mai grele mi s-au parut sariturile de sumo si acolo am trisat putin, nu am fost in stare sa le fac pe toate. Nici la sfirsitul programului nu am fost asa de obosita ca la nivelurile 1 sau 2.
Curaj celor care continua!!!”

3 gânduri despre ”Ferfenita in 30 de zile – nivelul III

 1. Elena zice:

  Ma simt magulita ca ai publicat comentariul meu. Si ma bucura asa de mult ca m-am apucat de sport. Ieri m-am documentat cu ce as putea continua dupa ce termin si nivelul 3, ezit intre No more troubles zones(ramin tot cu Gillian ) sau Killers buns(ramin cu toata echipa…adica si Anita). Cum No more troubles apare si pe bucati, am facut una dintre ele(cam 6 minute) si imi propun sa fac zilnic shred si cite o bucata din asta(nu una in continuarea alteia), acum ca m-am pornit…vad ca nu ma mai pot opri.

  Apreciază

 2. simplitaly zice:

  eu, cum am zis, fac zilnic abdomenele din pozitia stand dimineata, pe stomacul gol. Apoi sedinta obisnuita de shred.
  Ce oi face cand termin nivelul III nu stiu, mie tare imi plac exercitiile cu greutati si am vazut ca si din alea are Jillian, de fapt o sedinta am si facut mai demult din „Shred it with weights”.
  Dezavantajul lui „No more trouble zones” este lungimea – aproape o ora. O sa ma uit la el ca la cinema (fur ideea ta hihi) si o sa vad, poate ma apuc.
  Oricum cred ca si la shred in 30 se poate reveni candva si sa facem varianta pentru avansati 🙂
  Ai vazut si Ripped in 30? Daca da, ce parere ai?

  Apreciază

 3. Elena zice:

  Nu m-am gindit la ripped, poate pentru ca atunci cind am inceput am cautat poze cu inainte si dupa si cele mai bune efecte le aveau cele cu shred. O sa mai studiez problema, mai am timp, ….
  Cu greutati mi-e frica sa fac din cauza de probleme de spate.
  Buna idee cu abdomene dimineata, intr-o vreme asta era singurul „sport” pe care il faceam, si cum n-am vazut efecte, am renuntat. O sa le reiau si eu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s