Despre cirese

Luxul Simplitatii

Acuma ca a sosit sezonul cireselor, sa nu uitam ca putem sa infuzam coditele si sa bem infuzia calda sau rece, pentru a preveni piatra la rinichi.

Samburii daca-i spalam sub jet de apa si-i punem pe un pervaz sau undeva unde nu ne deranjeaza, la uscat, ii putem folosi pentru a face pernite umplute cu samburi care, incalzite le putem folosi pentru a atenua durerile de burta sau de spate si, racite in colgenator, funtioneaza impotriva durerilor de cap, durerilor articulare si celor provocate de intepaturile de insecte. Mai jos sunt doua modele de asemenea pernite. Cine insa nu vrea sa coase, poate umple cate o soseta desperecheata si sa-i coase doar gura sau sa i-o lege c-un capat de ata.

Pofta buna! 🙂

Vezi articolul original

4 gânduri despre ”Despre cirese

  1. arakelian zice:

    o sa incerc sa usuc si cateva codite de cirese. Imi pun in borcane, cu etichete: flori de salcam, codite de cirese, petale de trandafir, etc – vad eu ce mai recoltez; iar la iarna voi incerca sa imi fac mai des ceaiuri aromate. Si gratis.

    Apreciază

  2. Geta zice:

    Zilele trecute mi-am cumpărat un cilindru umplut cu bobiţe de poliester pentru odihnit gîtul, l-am probat si sub formă de spătar pentru odihnit spatele şi e foarte bun…. adun acum sîmburi de cireşe să-mi fac o pernuţă mică.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s