Patura de taitei

Am facut-o dupa reteta soacrei surorii mele, cu zece oua mari la 1 kil de faina.

Am facut fidea pentru supe, lasti pentru sosuri (lastile proaspete sunt mancarea preferata a sorei mele) si patura jidoveasca pe care maine o s-o sfarmam intre degete si-o s-o punem in supa, cum facea bunicul meu Nelu, supranumit Ticu.

7 gânduri despre ”Patura de taitei

  1. arakelian zice:

    in copilarie faceam taitei (la mana) pt ciorba. Faina , 2 linguri de bors, sau apa. Acum nu mia pun faina in ciorba. Imi ajunge ca uneori aduc piine la masa :), nu vreau piine cu piine.
    As putea insa sa incerc sa fac paste proaspete ca noi mancam 2-3 ori pe luna. Tu le lasi sa se usuce inainte de a le pune la gatit ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s