Troc/Barter

Azi, dupa 2 ani de zile, mi-am vopsit parul. Dah. Adio fire albe, o sa-mi lipsiti. Tocmai azi dimineata am vazut o chelnerita care avea si ea fire albe ca ale mele si nu mi s-a parut respingatoare sau neingrijita. Chiar mi-a placut de ea.

Dar, cum in situatia unuia din pruncii ce-i meditez s-a intamplat ceva grav si nu mai mai pot plati pentru ore, i-am propus mamei lui, coafeza de meserie, sa-mi faca parul in schimbul lectiilor.

Azi am avut primul schimb de servicii, o sa revina periodic sa-mi faca parul si eu saptamanal o sa-i meditez copilul pe care nu l-as lasa acuma din mana ca a iesit, dupa un an de zile de speteli, din zona de risc de corigente le engleza si germana.

Ne-am inteles ca lunar eu ii ofer 4 lectii (care la mine dureaza de la 45 de minute la 2 ore, depinde de cat de receptiv este in ziua respectiva) si ea imi face parul 1 data pe luna si, la sfarsit de luna imi mai da si ceva bani, pentru ca a insistat ea si am zis ca noa bine, sa fie si ea impacata, am stabilit insa o suma modica.

Acuma-s multumita c-o sa am parul mereu in buna ordine si disciplina. La culoare mai trebuie sa lucram ca nah, am ales eu aiurea.

Voi folositi vreun sistem in „Barter”?

7 gânduri despre ”Troc/Barter

  1. Stefan zice:

    Ofer in sistem barter cazare cu demipensiune si servicii ghid pentru plimbari cu bicicleta si bocancul in Banatul Montan si Clisura Dunarii .Accept la schimb servicii medicale/stomatologice, materiale de bricolaj, alimente nealterabile, etc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s