Schimbarea stilului de alimentatie – Warrior Diet

Saptamana trecuta am reusit sa postesc doar luni, apoi am fost in excursie si nu am putut si nici nu am vrut sa refuz sa mananc alaturi de prietenii mei. Nu m-am ingrasat, mi-am mentinut si kilogramele si masura la curea.
Saptamana asta iar se arata tot felul de invitatii si sarbatori asa ca am decis sa optez pentru o alta alternativa a postului intermitent, sa inlocuiesc 10in2 cu Warrior Diet care este structurata pe acelasi principiu, de a alterna postul (foamea) cu satietatea.
In linii foarte mari, noul stil de alimentatie arata asa:
– nu se mananca nimic toata ziua, se bea insa apa, cafea fara lapte si ceai neindulcit
– seara se face sport (eu o sa fac 30 de minute de zumba sau tae bo)
– apoi se mananca urmand instinctul care o sa ne spuna ce are nevoie organismul si in ce cantitati. Faza de mancare se intinde pe parcursul a 4 ore. Daca fac sport de la 17.30 pana la 18.00, la 18.00 se mananca o portie de proteine (de exemplu fasole boabe, oua fierte etc) apoi se mananca cina normal, nu mai tarziu insa de ora 22.00.
A doua zi da capo!
In modul asta o sa reusesc sa ma achit de obligatiile sociale si sa continui sa slabesc.
Din ce am citit pe internet, si modul asta de alimentatie aduce doar beneficii. De exemplu faptul ca ai mintea clara toata ziua, datorita faptului ca organismul nu este nevoit sa investeasca energie in digestie. Si multe altele, daca sunteti curiosi just google! 🙂

http://www.livestrong.com/article/83394-start-warrior-diet/

PS Ca si in cazul 10in2, nu exista nici in WD vreo restrictie alimentara, se poate manca oricat (in limita decentei, of course) si orice, cu conditia sa se respecte orarul.

2 gânduri despre ”Schimbarea stilului de alimentatie – Warrior Diet

    • simplitaly zice:

      Nu e musai luat cina la ora zece seara, dupa ora respectiva nu mai trebuie mancat nimic. Programul insa nu e batut in cuie, se poate incepe faza de mancat la patru dupa amiaza si termina la 8 seara, fiecare isi poate face orarul in functie de propriul stil de viata.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s