Supa-crema de dovlecel

Am pus la fiert, in oala sub presiune (se poate folosi si oala normala):

– 2 frunze mari de telina
– un cartof mai marisor taiat in cuburi
– 3 morcovi taiati in rondele groase
– 1 ceapa taiata in 8
– 1 catel de usturoi
– 4 dovlecei mici, cruzi, taiati bucati (se pot folosi si un dovlecei mai marisori, curatati de coaja)
– sare, piper
– apa cat sa acopere legumele si sa le depaseasca nivelul de un deget
Cand au fiert le-am mixat cu mixerul vertical.

Am adaugat 4 linguri de ulei de masline. Am servit supa cu cracker integrali si niste dovlecel calit in tigaie.

dovlecel

3 gânduri despre ”Supa-crema de dovlecel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s