Dovlecei pane

Nu stiu voi cum ii faceti, eu ii iubesc taiati in felii mai groase, astfel incat la frigere sa nu se fleoscaiasca de tot, sa ramana un pic al dente. Ii tai in felii rotunde, groase de-un deget. Feliile le dantelez pe margini cu furculita, le sarez si le las in pace macar 10 minute.

IMG_2748

Dupa care le sterg, le trec prin faina, prin oua batut c-un gat de lapte si sare si le prajesc in tigaia pensulata cu ulei de floarea soarelui.

IMG_2750

Azi le-am mancat c-o paine de secara si seminte de floarea soarelui

IMG_2762

si-o salata de varza, rosii, ardei si samburi de dovleac

IMG_2761

Ca desert am avut niste cocos proaspat 🙂

IMG_2763

6 gânduri despre ”Dovlecei pane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s