Pasi lumesti

Am refacut reteta asta , cu visine de la congelator. Am inlocuit faina cu faina integrala de spelta, am redus cantitatea de zahar la 160 si am folosit zahar brun. Cand te obisnuiesti cu gustul placut si ferm al fainii integrale, de grau sau de spelta, ajungi sa nu-ti mai placa faina alba, sa-ti para insipida.

Spal cu nuci indiene
, am marit cantitatea la zece bucati si am adaugat in locul unde se pune detergent 2 linguri de bicarbonat de sodiu, asa cum am invatat de la doamnele ce trec pe la mine prin blog :). Interesant este ca desi nu am pus nici un fel de detergent, prin gemuletul masinii se vede o spuma fina, semn ca nucile CHIAR contin … sapun. Nu poate sa fie de la spalarile anterioare, cu detergent traditional, pentru ca folosesc foarte putin, 50 ml/masina de 8 kile. Continui sa folosesc detergentul traditional pana se termina, o sa folosesc nucile pana se gata si ele, apoi vreau sa ma axez pe spalatul cu detergent facut din sapun de marsilia (reteta intr-unul din comentariile la potara cu nucile indiene). Urmatorul pas este deci, sa nu mai cumpar detergent de haine. Sa cumpar doar sapunul de Marsilia si sa-l folosesc, impreuna cu bicarbonatul pentru albit si otetul ca balsam de rufe.

masina

Nu stiu ce sa fac cu Mitza, ziua e un soare foarte fain, noaptea temperaturile coboara pana imediat sub zero grade. Nu ma deranjeaza cu nimic, foloseste cuminte litiera, doarme in majoritatea timpului, eu insa as vrea sa se poata bucura de caldura soarelui, de copaci, tufisuri, soricei si altecele. Poate o mai tin pana incepe sa protesteze?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s